Tidsbestilling på tlf.:

26 13 75 91

Blog​

Få velplejede fødder hen over vinteren

Hvis du har tør og hård hud på fødderne eller problemer med dine tånegle, findes der mange former for effektiv fodpleje. En grundig fodbehandling vil kunne hjælpe dig af med det hårde hud og få dine fødder til at se pæne og velplejede ud. Det vil samtidig kunne give dig en følelse af velvære og veltilpashed at få en lækker og afslappende fodbehandling.

Hvorfor fodpleje er vigtig om vinteren

Vinteren er hård ved huden, og i kulden er dine fødder pakket tæt ind i sokker og varme støvler. Dine fødder vil hele vinteren meget ofte være i et indelukket miljø, hvor huden ikke kan ånde. De vil også ofte blive overophedet i de store vinterstøvler. Dette kan medføre en del fodproblemer såsom revner og sprækker i huden, nedgroede negle eller svamp på fødderne som følge af overophedede, fugtige fødder. Trætte, triste fødder vil ikke kun kunne mærkes, men det kan have betydning for dit generelle velbefindende.Der er derfor mange gode grunde til at give fødderne en ekstra pleje og opmærksomhed over vinteren.

Hvordan kan jeg selv være god mod fødderne?

Noget af det, du kan være opmærksom på ift. at undgå problemer med fødderne, er at holde dem velplejede. Du kan sørge for at klippe neglene rigtigt, give dem fodbad og smøre dem grundigt ind. Læg også mærke til, om der er områder på fødderne, der føles ubehageligt eller som ikke ser normalt ud. Hvis du har for eksempel revner på huden, hård hud, små sår, vabler eller ligtorne, er det tegn på, at dine fødder ikke har det helt godt. I det tilfælde er det en ekstra god idé at prioritere en plejende fodbehandling eller at gå til en professionel fodplejer, som kan tage sig af dine fodproblemer og give dig og dine fødder noget omsorg. Herudover kan du være opmærksom på dit fodtøj, så du bruger støvler, der har den rigtige størrelse, som har et åndbart materiale, som kan tilpasses (vha. fx snørebånd eller velcro), så du kan løsne støvlerne, hvis fødderne hæver op. Dit fodtøj skal også gerne være stødabsorberende. Sørg desuden for at få luftet dine fødder så ofte som muligt. Tag strømperne af, når du er derhjemme, og giv fødderne noget luft og plads.

Forskellige fodproblemer

En fodplejer vil vi kunne hjælpe dig med en lang række af forskellige fodproblemer. Det kan være alt fra hård hud, ligtorne, nedgroede negle og hammertæer til hælrevner, og neglesvamp. Vi kan også give dig en plejende behandling af dine fødder. En plejende behandling vil ofte bestå af et behageligt fodbad, hvor du får klippet neglene på tæerne, og hvor hård hud skånsomt bliver slebet væk. Fodbehandlingen består også ofte af en pedicure, hvor du får lavet franske negle. Den plejende behandling afsluttes så gerne med en afslappende fodmassage med forskellige, plejende cremer.

Find en professionel fodplejer

Hvis du gerne vil have lavet dine fødder velplejede, så de er sunde og lækre hen over vinteren, er du meget velkommen til at kontakte Smukke Fødder. Smukke Fødder er en klinik beliggende i Herlev, hvor du får en professionel og omsorgsfuld behandling af dine fødder. Vi tager os god tid til at snakke med dig om dine ønsker og behov, og vi tager gerne en uforpligtende samtale over telefonen. Ring til os eller send os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.​​

Få velplejede fødder hen over vinteren

Vinteren er hård mod fødderne, og de har derfor brug for ekstra pleje i de kolde vintermåneder. Om vinteren er dine fødder i de fleste tilfælde i et indelukket miljø med skiftende varme og overophedning, som kan give flere forskellige fodproblemer. Det indelukkede miljø kan for eksempel give tør og hård hud på fødderne eller revner og sprækker. Derfor er det en god idé at gøre en ekstra indsats for at holde sine fødder bløde og veltilpas vinteren over.

Her er en række råd til at bevare fødderne bløde i vinterkulden:

1. Hav bare fødder, når du er hjemme

Smid skoene og strømperne, når du er hjemme og lad fødderne få noget luft. Dine fødder er tit lukket inde i tykke og varme vinterstøvler, og de har godt af at have en naturlig temperatur, hvor de hverken er kolde eller overophedede.

2. Lav et afslappende fodbad

Det er ikke kun behageligt for dig med et fodbad, men det er også godt for fødderne. Lav en balje med varmt vand og hæld eventuelt nogle plejende olier og noget fodsalt i og nyd dit fodbad i maks 10 minutter. Lige efter fodbadet kan du tørre dem grundigt med et håndklæde og rense dem, mens huden er varm og fugtig.

3. Fjern tør hud

For at få bløde fødder og få al hård og tør hud væk, kan du skrubbe fødderne med en slibesvamp eller en pimpsten. Gør det gerne efter fodbadet, hvor huden er blød og nemmere at arbejde med. Du kan også bruge en fodbørste til at skrubbe fødderne med og roligt give dem en stimulerende massage.

4. Brug fugtgivende cremer

Efter fodbadet og rensningen er det en god idé at give fødderne en god gang fugtgivende creme, så de ikke tørre ud med det samme igen.

5. Brug det rigtige fodtøj

For at holde fødderne bløde og pæne vinteren over, er det også vigtigt at gå i det rigtige fodtøj. Du kan for eksempel sørge for at bruge fodtøj, som er lavet i et åndbart materiale, og som passer helt rigtigt til foden, så den ikke bliver klemt eller kører frem og tilbage i støvlen, når du går. Du kan også sørge for at vælge noget fodtøj, som kan løsnes og åbnes lidt op og give luft til fødderne. Det kan f.eks. være med snørebånd eller velcro lukninger.


6. Få en professionel fodbehandling

Hvis du gerne vil være god ved dine fødder og holde dem bløde og pæne i de lange vintermåneder, kan du også vælge at gå til en professionel fodplejer. Hvis du søger en erfaren og professionel fodbehandler, som kan tage sig ekstra godt af dine fødder, kan du altid kontakte os på klinikken Smukke Fødder. Vi er en klinik i Herlev, hvor du får en god og omsorgsfuld behandling af dine fødder. Du kan læse mere om vores fodbehandlinger her.Hvis du gerne vil have velplejede fødder, der er sunde og lækre hen over vinteren, er du meget velkommen til at kontakte Smukke Fødder. Du får taget godt hånd om dine fødder samtidig med, at du giver dig selv noget velvære.

Gaven til hende

Står du og skal finde den helt rigtige gave til en kvinde, der har alt, og synes du, det er en svær opgave? Så er du ikke alene. Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, som gør hende, du holder af, glad.

Når du skal vælge den rigtige gave, kan du dog være opmærksom på flere ting. En god gave er ofte overraskende og personlig, og så må den også gerne på en eller anden måde udvise omsorg og kærlighed. Det kan være svært at opfylde så store krav, og det behøver heller ikke altid at være en videnskab at købe en gave. Det handler i bund og grund om at finde noget, som vil glæde den anden.

En god gave, som viser omsorg og kærlighed behøver altså ikke nødvendigvis at være raketvidenskab og inkludere delfinsvømning i Florida. En omsorgsfuld gave til kvinden, der har alt, kan for eksempel være nogle gode, plejende skønhedsprodukter af høj kvalitet. Dette kan være lækre produkter til fødderne, og det kan også være en afslappende fodbehandling eller en skønhedsbehandling. Med sådan en gave kan du vise hende, at du under hende noget selvforkælelse, så hun kan føle sig værdifuld og elsket.

Hvis du leder efter nogle lækre fodprodukter af høj kvalitet, kan du finde et godt udvalg hos Smukke Fødder. Her finder du udelukkende de bedste produkter på markedet. Du kan for eksempel få cremer fra Gewohl, som har cremer til alle slags fødder. De er både allergivenlige og velegnede til diabetikere. Du kan også få fodbadsalt fra Gewohl, som har en opfriskende og blødgørende effekt. Smukke Fødder tilbyder desuden slibesvampe og andre peeling produkter. Smukke Fødder forhandler også produkter fra Forever Living, som er de bedste Aloe Vera produkter, der findes. Du kan læse mere om Smukke Fødder og vores produktudvalg her.​

Gavekortet til velvære

Står du og leder efter den rigtige fødselsdagsgave eller en anden begivenhed, hvor du gerne vil udvise omsorg og kærlighed? Så kan et gavekort, som giver adgang til velvære og afslapning, være den helt rigtige løsning.

Et gavekort til velvære kan være mange ting. Det kan være et gavekort til plejende behandlinger hos en professionel skønhedsklinik på for eksempel afspændende massager, ansigtsbehandlinger, bad med Garra Rufa fisk, manicure eller pedicure behandlinger, hot stone massage, chokolade massage, bio peeling, en madonna behandling eller et wellness- eller spaophold. Det kan også være en behandling af fødderne, hvor de vinterudmattede fødder, kan få en omgang pleje og kærlighed. Der er et hav af muligheder for gavekort til plejende og afslappende behandlinger for større velvære.

Et gavekort til velvære kan også være et gavekort til nogle lækre kvalitetsprodukter til skønhed og pleje af kroppen. Det kan være fugtgivende cremer, stimulerende og beroligende olier, salt til fodbadet og meget andet.

Hvis du leder efter et gavekort til en behandling hos en professionel behandler eller et gavekort til kvalitetsprodukter til skønhedspleje, kan du finde et godt udvalg hos klinikken Smukke Fødder. Vores klinik har beliggenhed i Herlev, og her kan du få et gavekort til en lang række af forskellige behandlinger af fødderne. Det kan være en almindelig fodbehandling, en fransk pedicure med Shellac eller et gavekort til zoneterapi.

Du kan også få et gavekort til særligt udvalgte produkter, som er af høj kvalitet. Det kan være cremer fra Gewohl, som har cremer til alle slags fødder, der er både allergivenlige og velegnede til diabetikere. Du kan også få salt til fodbadet fra Gewohl, som har en opfriskende og blødgørende effekt. Smukke Fødder tilbyder også slibesvampe og andre peeling produkter samt produkter fra Forever living, som er de bedste Aloe Vera produkter på markedet.

Hos Smukke Fødder bestemmer du selv beløbet, og gavekort på over 500 kr. bliver tilsendt gratis, hvis du ønsker det. Du kan også selv hente gavekortet – efter aftale også uden for åbningstiden.

Du kan læse mere om Smukke Fødder og gavekort til velvære her.

Smuk neglelak, der holder - Shellac

De fleste piger kender det nok. Man har møjsommeligt lagt neglelak på neglene på hænderne, da telefonen ringer, og den nylagte neglelak sætter sig fast i håret. Det er svært at holde sine nylakerede negle pæne, og hvis man gerne vil holde sine negle flotte og nylakerede kan det være et tidskrævende arbejde.

Heldigvis er der nu kommet et produkt på markedet, som gør det langt nemmere at have smukke, nylakerede negle i længere tid. CNS Shellac nail color er et nyt produkt, som gør det muligt for neglelakken at holde sig flot i to uger. Den har en flot glans, og neglene ser ud som om de lige er lakeret i hele perioden. Det er nemt at fjerne igen, og det tager kun ti minutter. Shellac er et professionelt produkt, som man lægger på neglen ligesom en almindelig neglelak. Man lægger først et underlag, så en farve og dernæst en overlak, som beskytter. Det hærdes i et UV-lys, så det tørrer på et sekund. Det er muligt at få Shellac i over 80 forskellige farvenuancer, så du kan få lige den stil, der passer bedst til dig. Du kan direkte efter behandlingen bruge dine hænder frit uden at være bange for at ødelægge lakken. Du kan tage hænderne i lommen, sætte dit hår eller tage sko på helt uden at tænke på neglene.

Shellac Nail Color er en helt ny og innovativ måde at tænke lak på. Det er et patenteret teknologisk gennembrud inden for skønhedspleje.

Hvis du gerne vil have lavet dine negle smukke med en holdbar neglelak af en professionel fodbehandler, er du meget velkommen til at kontakte klinikken Smukke Fødder. Vi tilbyder blandt andet en fransk pedicure med Shellac inklusiv en komplet fodpleje med pleje, fugtgivende cremer og massage. Du kan altid ringe til Smukke Fødder eller kigge forbi klinikken for spørgsmål eller vejledning. Du kan også sende en mail for spørgsmål, tidsbestilling eller andet.​

Smukke Fødder v/ Maria Hjorthøj​

Herlev Hovedgade 104

2730 Herlev​

Tlf.: 26 13 75 91

E-mail: maria_hjorthoej@hotmail.com

CVR: 33629362​​​

Åbningstider​

Man-ons-tors-fre 9-15

tirsdag 9-20

Vi tilbyder massage aften og weekend efter aftale med Johnny på tlf.: 25 13 53 75​