Tidsbestilling på tlf.:

26 13 75 91

Behandling af nedgroet negl

​Hos Smukke Fødder tilbyder vi behandling af nedgroet negl til dig, der har problemer med at få negle på dine tæer. Vi hjælper dagligt kunder fra Herlev, Ballerup og Brønshøj, som længe har kæmpet med at gro en ny negl, hvilket kan være svært uden den rette hjælp og indsats. Søger du en kompetent specialist, der kan udføre en behandling af en nedgroet negl, er vi stedet for dig.

Vi har mange års erfaring med alle former for fodbehandlinger og fodpleje, hvor vi har set mange scenarier. Vi forstår at sætte os i kundens sted og finder en mulig løsning, som du kan være tilfreds med. Når det kommer til behandling af nedgroet negl, kan dette forebygges ved hjælp af klipning på den helt rigtige måde. Vi skal nok hjælpe dig med at få negle igen - det har vi stor succes med.

Effektive produkter ved behandling af nedgroet negle

Vi forhandler flere produkter, der kan bidrage til at få dine negle på rette vej igen. Alo vera, creme fra Gewohl og Forever Living, som i vores optik er nogle af de bedste produkter på markedet til behandling af nedgroet negle. Er dine negle allerede nedgroede, er der flere behandlingsmuligheder, vi kan tilbyde dig.

Vi designer en lille bøjle i metal, som tilpasses din tå. Den vil ganske skånsomt hjælpe med at genoprette neglen. 1 bøjle og komplet fodpleje fås til kun kr. 200,-

Vi hjælper dig med at få negle igen

​Skal vi hjælpe dig med en effektiv behandling af nedgroet negl, har vi flere behandlinger, der kan være optimale for dig. Ring og book en tid og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig samt få et godt tilbud.

Ring på telefon 26 13 75 91 eller skriv til maria_hjorthoej@hotmail.com, så skal vi nok hjælpe dig.

Smukke Fødder v/ Maria Hjorthøj​

Herlev Hovedgade 104

2730 Herlev​

Tlf.: 26 13 75 91

E-mail: maria_hjorthoej@hotmail.com

CVR: 33629362​​​

Åbningstider​

Man-ons-tors-fre 9-15

tirsdag 9-20

Vi tilbyder massage aften og weekend efter aftale med Johnny på tlf.: 25 13 53 75​